SIGN

RECLAME 2D of 3D

 Van doosletter tot display: de keuze in licht- en buitenreclame is onmetelijk. Elke organisatie heeft zijn specifieke wensen in corporate styling. Maar ook het medialandschap en de productiemethodes vernieuwen sneller dan het licht. Blijf dan maar eens up to date.

wij hebben de kennis in huis om uw ‘gedrukte’ huisstijl tot leven te brengen. Of het nu gaat om design, montage of onderhoud.

Eye-catchers zijn de specials. Varierend van makelaarsborden of bewegwijzering, product inflatables en opvallende geveldecoraties tot aangepaste voertuigen, vlaggen en banieren.

Er is weinig dat we niet kunnen maken

Creatie en realisatie gaan bij ons hand in hand. Daarover brainstormen we graag met u. Een special is special, nietwaar?

STANDBOUW (BEDRIJFSPRESENTATIES)

Voor uw bezoek aan beurzen of congressen neemt u natuurlijk uw presentatiesystemen ‘onder de arm mee’.

Een eenvoudig op en af te bouwen presentatie maakt u heel flexibel. Onverwachts congres? In korte tijd springt uw bedrijf bij alle bezoekers in het oog.

SPANDOEKEN

Als het gaat om een reclameboodschap op groot formaat, is een spandoek het middel om de aandacht te trekken. Elk gewenste afbeelding, logo of tekst is mogelijk.

Wij maken alle maten en soorten spandoeken, banieren en vlaggen

Meer weten? bel: 06 - 2198 6410 of mail uw bestand naar info@advancedrepro.nl Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. Wij staan u graag te woord. Levering binnen 7 werkdagen af fabriek. prijzen exclusief verzendkosten.

Aanleveren

Pas na aanleveren van een goed deugdelijk bestand, kan men uitgaan van de aangegeven levertijd. Het is daarom van belang dat de bestanden zo goed mogelijk worden aangeleverd, zodat de productie gelijk in gang kan worden gezet. mail uw bestand naar info@advancedrepro.nl.

Onze prints worden digitaal geprint. De bestanden voor de prints dienen daarom dus in CMYK te worden aangeleverd. mail uw bestand naar info@advancedrepro.nl. Hiermee kunnen wij alle bestanden controleren en eventuele problemen doorgeven.VLAGGEN

De vlag is een stijlvolle, multi-inzetbare beelddrager. Voorzien van uw bedrijfsuiting, zorgen vlaggen voor snelle herkenning van uw locatie. Bij beurspresentaties en openluchtmanifestaties draagt uw bedrijfsvlag bij aan naamsbekendheid en imago. Ook uw reclameboodschap brengt u met de toepassing van vlaggen op een hoog niveau. U kunt kiezen uit tal van formaten en uitvoeringen.

U kunt uw bedrijfs- of reclamevlag desgewenst laten uitvoeren met een schuine broeking, genaamd gevelvlag. Gevelvlaggen bieden uitkomst, daar waar masten niet geplaatst kunnen of mogen worden. Gevelvlaggen vrolijken de winkelstraat op en markeren uw bedrijf. ADVANCED PRINTING & GRAPHICS levert uiteraard ook de benodigde accessoires zoals gevelstokken, uithouders, knoppen etc. Deze vlaggen worden zowel in het Bisonyl als in het glanspolyester gemaakt.


BELETTERING
Belettering die uitstekend opvalt
Belettering kent veel facetten; autobelttering, raambelettering, bordbelettering, doekbelettering of elk ander gewenst object. De mogelijkheden zijn nauwelijks beperkt, net als de keuze uit foliekleuren en kwaliteiten. Voor elke ondergrond of levensduur is een folie. Naast de standaard vinyl-folies, zijn er ook specifiekere folies met bijzondere kenmerken als 'ets'-folie en reflecterende folie.
Ook toe aan verandering? Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.
Op de meeste winkelruiten prijkt een raambelettering. Voor de klant duidelijk om welke bedrijf het gaat, voor het bedrijf een extra reclame-uiting. Of het nu gaat om uw naam, logo of openingstijden, alles is uit te voeren in de uitgebreide range van folies, in binnen- en buitenkwaliteit verkrijgbaar.

Apart en veel voorkomt zijn de zogenoemde ‘ets’-folies. Deze folie is in verschillende varianten verkrijgbaar, zoals ‘frosted’, 'crystal' en 'dusted glass'. Het geeft de illusie van gezandstraald glas en heeft een moderne uitstraling. Het wordt vaak gebruikt tegen inkijk waar lichtinval bewaard blijft en kan gecombineerd worden met teksten (positief of diapositief).

FREESLETTERS
Freeswerken worden vervaardigd uit plaatmateriaal zoals acrylaat, geschuimd PVC of MDF. Maar naast deze materialen behoren ook andere houtsoorten, vinesse, polystyreen en messing tot de mogelijkheden. Niet alleen letters maar ook vrije vormen als logo's en symbolen zijn uitvoerbaar in freeswerk.
De letters worden via afstandhouders op de gevel bevestigd of verlijmd op een plaat. Wanneer de tekst op uw gevel ook 's avonds moet opvallen is een onopvallende signlight een optie.
TECHNISCHE ACHTERGROND
Op basis van grootte en materiaal is de keuze voor het in-huis frezen van letters en symbolen.
Naast de snijlaser is er ook de volledig computergestuurde frees- en graveertafel voor zowel zachte materialen ( foamboard en hout) als harde materialen (kunststof en metaal).
Speciaal voor standbouw of het robustere werk is er de mogelijkheden van de warmtesnijder voor polystyreen Er zijn diverse mogelijkheden qua afwerking en kleur. Deze superlichtgewicht binnenkwaliteit logo’s en letters lenen zich uitstekend voor creatieve toepassingen op beurzen, voor decoratie, maquettebouw, etc. Ze zijn door middel van dubbelzijdig tape zeer eenvoudig te bevestigen.


SNIJTEXTEN
ADVANCED PRINTING & GRAPHICS levert aan bedrijven en particulieren uit vinyl gesneden letters en logo’s. Het logo van uw bedrijf of een naam voor op bijvoorbeeld uw boot, alles wordt via de computer naar de snijplotter gestuurd. De keuze van vinyl is ruim, met verschillende kwaliteiten en veel keuze in tinten.
Naast de mogelijk voor de keuze van egaal gekleurd vinyl, is het ook mogelijk om een print van een logo of tekst contour uit te snijden, waarbij speciale grafische effecten toegepast kunnen worden op de uitvoer. Denk hierbij aan 3D-effecten en kleurverlopen.

STICKERS

Wit, gekleurd of transparant duurzame zelfklevende vinyl stickers voorzien van transparante lijmlaag. De Polymeer vinyl is relatief dunner dan de monomeer sticker en daardoor zeer geschikt voor de meeste autobeletteringen en voor promotionele binnen en buitentoepassingen. Voor extra bescherming kan deze sticker ook gelamineerd worden.

VOERTUIGBELETTERING

Wist u dat reclame op een vrachtwagen gemiddeld meer dan 160.000 contacten per maand genereert? Dat mag u gerust gevonden geld noemen. Voertuigreclame is een krachtig middel om effectief een koopkrachtige doelgroep te bereiken. Dit zowel ‘corporate’ als actiematig. Het wordt de standaard in het zakelijk verkeer: fleetmarketing is hot.

Uw auto is al beletterd vanaf 69,00

De mogelijkheden binnen fleetmarking zijn tegenwoordig zeer uitgebreid. Deels komt dit door de ontwikkelingen in productiemachines, toegepaste materialen en full colour gebruik. Met deskundige interne montageteams en op locatie, eigen spuiterij en print- en snijafdeling en projectbegeleiders, signen we van Smart tot hijskraan. Maar ook productie en confectie van vaste of zeilopleggers. Glas, metaal of kunststof: wij zijn thuis op elke ondergrond.

Maar dat is nog niet alles. Bij fleetmarketing draait het ook om de uitgangspunten. Zoals de mediamix en de juiste visuele doorvertaling. Wij weten waar we over praten. Zo helpen wij u tenminste goed op weg.

 

CAR WRAPPING
Het nog niet zo bekende car wrapping wordt vooralsnog voornamelijk toegepast in de VS, Groot-Britannie en Canada, nu tref je tegenwoordig ook in Nederland steeds meer car wraps aan. Deze techniek werd door ons op de voet gevolgd en na de nodige cursussen wordt ook deze techniek door ons toegepast. Inmiddels hebben we geruime ervaring opgedaan in het wrappen van autos, maar ook andere objecten zoals bijvoorbeeld een Beertender.
Het car wrappen is eigenlijk het inpakken van een auto met een hoogwaardige, kwaliteit gegoten vinyl. De vinyl wordt in eigen huis v.v. van het ontwerp d.m.v. een grootformaat full-colour printer. De complete print wordt daarna v.v. een zeer dun, gegoten glanslaminaat om mechanische beschadiging te voorkomen en om de levensduur van de print te verlengen.
Een car wrap tovert uw auto om in een echte eye-catcher die goed in te zetten is als promotie auto op beurzen, evenementen of festivals.
Nadat de auto verkocht wordt kan de gehele wrap verwijderd worden en er komt dan een ’nieuwe’ auto onder de wrap vandaan. De reden hiervoor is dat alle lak die onder de wrap zit geconserveerd wordt en dus niet verweert.

LICHTRECLAME

Lichtreclame die uitstekend opvalt

Van doosletter tot displayreclame: de keuze in lichtreclame en buitenreclame is onmetelijk. Elke organisatie heeft zijn specifieke wensen in corporate styling. Maar ook het medialandschap en de productiemethodes vernieuwen sneller dan het licht. Blijf dan maar eens up to date.

2D of 3D, wij hebben de kennis in huis om uw ‘gedrukte’ huisstijl tot leven te brengen. Of het nu gaat om design, montage of onderhoud.

Eye-catchers zijn de specials

Varierend van makelaarsborden of bewegwijzering, product inflatables en opvallende geveldecoraties tot aangepaste voertuigen, vlaggen en banieren.

Er is weinig dat we niet kunnen maken. Creatie en realisatie gaan bij ons hand in hand. Daarover brainstormen we graag met u. Een special is special, nietwaar?

LICHTBAKKEN
ADVANCED PRINTING & GRAPHICS levert verschillende soort lichtbakken. De standaard, bestaand uit een aluminium profiel en een perspex plaat, is eenvoudig aan te passen aan elke omgeving. Maar er is meer...
Speciale vormen verzorgen een exclusievere uitstraling. In eerste instantie is sterk afwijkend, maar toch een lichtbak: het doorsteeksysteem. Deze uit aluminium vervaardigde lichtbak wordt gekenmerkt door de oplichtende letters en/of vormen, welke gefreesd zijn uit perspex.
Voor de groot-formaat lichtbakken is er een perfecte oplossing. Gebaseerd op de standaardlichtbak, wordt de perspexplaat vervangen door een zeildoek, welke in het speciale profiel gespannen wordt.

FULL COLOR PRINTING

De Full-Color specialiast

Wij ontwerpen, vervaardigen, leveren en monteren verlichte en onverlichte reclameobjecten. Hiernaast vindt u, per productgroep, diverse mogelijkheden.

 

RECLAME BORDEN

Kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen

ADVANCED PRINTING & GRAPHICS is gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse reclameborden langs de weg of op de sportvelden komt u ze geregeld tegen, de reclameborden met diverse bedrijfsuitingen.

Het woord reclamebord is een aanduiding voor een zeer groot aantal toepassingen van teksten, logo’s en bijvoorbeeld pictogrammen op plaatmateriaal.

Ook opvallen met onze reclameborden?

Met full-color op vinyl of standaardfolies worden de mooiste ontwerpen gerealiseerd als reclamemiddel in formaten die groter zijn dan u denken zou. Volop mogelijkheden, dus veelzijdig en opvallend!

Maak een brainstorm afspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.