DRUK

DRUKKEN

Uw partner voor het leveren van al uw drukwerk.

Wij leveren uitsluitend 1ste klas drukwerk op alleen A-kwaliteit papier. De bestanden die u aanlevert worden direct gecontroleerd en verwerkt zonder tussenkomst. Via onze e-mail of FTP service kunt u op eenvoudige wijze uw bestanden uploaden. Ons uploadsysteem maakt het u gemakkelijk om uw bestanden rechtstreeks bij ons op de server te plaatsen in een daarvoor persoonlijk gereserveerde ruimte.

Wij hebben een selectie gemaakt van producten die veelvuldig door ons vervaardigd worden.

Staat hetgeen u zoekt er niet bij neem dan gerust even contact op of vraag een offerte aan.

Wij leveren alle soorten drukwerk, of het nu om een krant gaat met een miljoenen oplaag of om 250 visitekaartjes, voor iedere opdracht staan wij klaar om u te voorzien van een goed product. De jarenlange ervaring in Verenigde Staten en hier in Nederland, gecombineerd met bekawmheid in grafische ontwerpen en een artiestik achtergrond staan daarvoor garant.

Als u niet in staat bent, of geen tijd heeft om zelf bestanden aan te leveren dan biedt onze DTP-service wellicht uitkomst.

Hier kunt u onze druk producten vinden.

-Flyers

-Kranten

-Folders

-Posters

-Magazines

-Briefpapier

-Visitekaartjes

-Postkaarten

-Stickers

-Enveloppen

-Kalenders

Wij werken aan de hand van de door u aangeleverde lay-out.

Dit kan een word document of een schets zijn.

Vervolgens gaan wij dat voor u uitwerken en ontvangt u een PDF als proef waar u uw commentaar of uw goedkeuring aan kunt geven.